Benyt online marketing og drop gætteriet

Posted by admin | SEO | tirsdag 17 februar 2009 14:53

En af de absolut største fordele ved online marketing er, at man kan måle effekten meget nøjagtigt. Man behøver, med andre ord, ikke at gætte på resultatet som man kan blive nød til ved offline marketing. Bruger du Google Adwords kan du aflæse klikpriser, antal klik, antal visninger og meget mere - vigtige nøgletal der skaber overblik i beslutningsprocesser. Søgemaskineoptimering er også et redskab der kan give flere kunder, og med Google Analytics kan alle besøg og brugeradfærden aflæses.

Kort sagt: Overvej at benytte søgeoptimering og søgeordsoptimering!

Intro om linkbuilding

Posted by admin | SEO | onsdag 7 januar 2009 10:41

SEO deles op i 2 kategorier: Onpage optimering og Offpage optimering. Når man arbejder med søgeoptimering, er det ekstremt vigtigt at man skaffer gode indgående links.

Linkbuilding er offpage optimering, og det med links skal forstås sådan: Søgemaskiner kan se hvem der linker til hvem, og de betragter egentligt et link som en “stemme” - ligesom til folketingsvalget. Nogle har måske 20 stemmer, hvorimod andre har 2000 stemmer, og det har så i sidste ende en betydning for hvor ens hjemmesider havner i søgeresultatet. Men der er naturligvis forskel på at få et link fra en hobbyhjemmeside om fuglefoder kontra Microsofts hjemmeside. Der vurderes udfra mange ting, bl.a. alder, links, opdateringer, osv. En ofte benævnt standard for kvaliteten af links er PageRank, som er en 10-trinsskala Google har udviklet til at bedømme kvaliteten af sites.

Hvad er SEO

Posted by admin | SEO | tirsdag 30 december 2008 13:52

SEO står for Search Engine Optimization, hvilket på dansk betyder søgemaskineoptimering. Det er et begreb der har eksisteret siden søgemaskinernes spæde start, men i modsætning til de få hjemmesider dengang, er det i dag ofte en meget konkurrencepræget affære at komme ind på side 1.

Nogle SEO metoder:

Skaffe links fra andre tilsvarende hjemmesider til din side.
Få teksten på linkene til din side, til at indeholde et vigtigt søgeord/tema. (istedet for Klik her)
Skriv forskellige titler på hver side.
Brug beskrivende titler med det vigtigste søgeord/tema først - helst under 80 tegn.

Læs mere om SEO på Wikipedia