Benyt online marketing og drop gætteriet

Posted by admin | SEO | tirsdag 17 februar 2009 14:53

En af de absolut største fordele ved online marketing er, at man kan måle effekten meget nøjagtigt. Man behøver, med andre ord, ikke at gætte på resultatet som man kan blive nød til ved offline marketing. Bruger du Google Adwords kan du aflæse klikpriser, antal klik, antal visninger og meget mere - vigtige nøgletal der skaber overblik i beslutningsprocesser. Søgemaskineoptimering er også et redskab der kan give flere kunder, og med Google Analytics kan alle besøg og brugeradfærden aflæses.

Kort sagt: Overvej at benytte søgeoptimering og søgeordsoptimering!

1 kommentar »

  1. Trackback af everyonenews.com — 5. maj 2013 @ 14:08

    everyonenews.com…

    Blog om søgeoptimering og online marketing » Benyt online marketing og drop gætteriet…

RSS af kommentarer til dette indlæg. TrackBack URI

Skriv en kommentar